HR Gala 2020
ONLINE UNBOX EVENT


Op 12 november 2020 vond de 15de editie van ons HR Gala plaats.
Eentje die we heel lang zullen onthouden!
Online, vanop een afstand, zonder uitgebreid netwerken met de meer dan 500 collega's die normaal present tekenen op ons jaarlijks event!

Maar daarom niet minder geslaagd!

Tijdens het eerste deel blikten we met onze gastsprekers Kris De Meester (VBO), Prof. Dr. Ans De Vos en Prof. Dr. Kathleen Vangronsvelt (beiden AMS) en David Ducheyne (HRPro.be) terug op de voorbije maanden met als leidraad het onderzoek dat door de drie partijen werd opgestart in maart en nog steeds doorloopt. In dat onderzoek gaan ze op zoek naar de "Impact van Corona op het menselijk kapitaal in ondernemingen".
Alle facetten kwamen aan bod: digitalisering, nieuwe arbeidsorganisatie, welzijn, flexibiliteit, telewerken (of course) en ook diverse HR-processen die nu online gebeuren werden onder de loep genomen.

Onze gastvrouw Francesca Vanthielen leidde dit alles in goede banen en nam nadien uitgebreid te tijd om nog even met Ilse Janssens van Emmaüs (winnaar 2019) te praten over haar bijzondere jaar als HR Ambassadeur.

Maar dan ... de winnaar 2020: Carglass!!

Een bijzonder trotse Bart Lambrechts (People Director) ontving de Award uit de handen van Pieter Timmermans, onze juryvoorzitter en CEO van VBO.
Naast deze award werd Bart ook nog bedolven onder prachtige cadeaus van AMS, BMW, Ceran en Jobat.

Maar zoals eerder gezegd ... geen verliezers op ons HR-Gala, alleen winnaars. Getuige daarvan, de 4 fantastische eindlaureaten, stuk voor stuk ambassadeurs voor het vakgebied. Naast onze winnaar waren Agrifirm EMEA, Argenta en Lidl prachtige challengers in de eindronde, met een HR-beleid om trots op te zijn. Zij ontvingen hiervoor een kristallen ster om te laten schitteren in hun trofeeënkast.

We kijken nu al uit naar een - hopelijk - meer traditionele editie in 2021 waar we de 15e editie gewoon nog eens live overdoen, in al zijn luister!

© 2021 HR Gala RH - nieuws - privacy policy - cookie policy - sitemap
Om uw surfervaring te verbeteren maakt HR Gala gebruik van cookies. Meer informatie    OK